ارتباط با ما
- شماره موبایل : 09124177761
- شماره تلفن : 02122635041
- شماره تلفن : 02122635042
- آدرس:تهران,سعادت آباد
- آدرس ایمیل : arshidawedding@gmail.com
دسترسی سریع
خدمات پرطرفدار
ابتدا متن کامل عقد آریایی را برایتان آوردهایم، بعد از آن اطلاعات کاملتری درباره اینکه عقد اریایی چیست؟ و سایر اطلاعات برایتان جمعآوری کردهایم. متن عقد آریایی کامل عبارتست از:
همایون باد!
امیدوارم از این محتوا استفاده لازم را برده باشید. همچنین برای رزرو باغ عروسی در تهران میتوانید از طریق دکمه تماس با ما در زیر با آرشیدا در ارتباط باشید.
عقد آریایی، یکی از قدیمی ترین و اصیل ترین آداب و رسوم ازدواج در ایران است که از دیرباز تاکنون در بین اقوام مختلف ایرانی رواج داشته و به عنوان نمادی از عشق، تعهد و پیوند میان دو انسان شناخته می شود. این آئین، ریشه در تاریخ و فرهنگ غنی ایران دارد و با گذشت زمان، تغییرات و تحولات مختلفی را به خود دیده است.
در ادامه به بررسی ابعاد مختلف عقد آریایی، از جمله تاریخچه، فلسفه، آداب و رسوم و همچنین جایگاه آن در دنیای امروز میپردازیم.
عقد آریایی، ریشه در آیین زرتشت داشته و قدمت آن به چندین هزار سال پیش باز می گردد. در آن زمان، ازدواج به عنوان یک پیمان مقدس میان زن و مرد تلقی می شد و مراسم عقد با حضور موبد و بزرگان خانواده برگزار میگشت.
در فلسفه عقد آریایی، زن و مرد به یکدیگر متعهد می شوند که در تمام لحظات زندگی در کنار هم باشند و با عشق و احترام به یکدیگر زندگی کنند. این تعهد، پایه و اساس زندگی مشترک را تشکیل می دهد و به زوجین کمک می کند تا با چالش های زندگی روبرو شوند و زندگی شاد و موفقی را رقم بزنند.
آداب و رسوم عقد آریایی در طول زمان و در مناطق مختلف ایران، تا حدودی متفاوت بوده است. با این حال، برخی عناصر مشترک در این مراسم وجود دارد که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
امروزه، عقد آریایی نه تنها به عنوان یک رسم و رسوم سنتی، بلکه به عنوان نمادی از عشق و تعهد میان دو انسان نیز شناخته می شود. بسیاری از زوج های جوان، فارغ از اعتقادات مذهبی خود، تمایل دارند که مراسم عقد خود را به سبک آریایی برگزار کنند. این امر نشان دهنده اهمیت و جایگاه این رسم و رسوم در فرهنگ ایرانی است.
ارتباط با ما
دسترسی سریع
خدمات پرطرفدار
هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
سلام،بدعت است
با سلام بر خوبان تا میتونید کلمات عربی را از فارسی خارج کنید زیرا که عرب زبانان چه رهبرانشون وچه معمولیاشون از فارسیان سوء استفاده کرده اند و ملت فارس را زیره فشار دین خودشون له کردند پس باید به فارس بودنمان برگردیم ودیگر نه جملات عربی ونه دینشان را در امور زندگیمون راه بدیم تا به یک زندگیه ایده ال وفارسی کامل اصالتمون ثابت بشه ووصلت بین فارس وعرب را ممکن نکنیم ….زندیگتون همایونی باد
بزرگوار شما که پاسدار زبان پارسی هستی باید بدونی زیره یه گیاهه و اونی که مد نطر جناب عالیه زیرِ است.
نژاد پرست قرن ۲۱ باید خدمتت عرض کنم که همین عقد آریایی هم چندین کلمه با ریشه عربی داره
ارع
عالی موافقم
منم با استفاده کلمات عربی تو زبان فارسی مخالفم…اما آیا درمورد ورود زبان انگلیسی به فارسی هم همینقدر سر سختیم یا اصلا مهم نیست برامون ؟
به نظر من ورود هر کلمه غیر فارسی به زبانمون اشتباهه حالا میخواد عربی باشه انگلیسی باشه یا هر زبان دیگه
.هموطن گرامی وقتی زبان کامل نباشه از هر زبانی امکان داره به آن زبان وارد بشه و این مهم نیست همانطور که مراسمی از یک فرهنگ به فرهنگ دیگری ورود میکنه، مشکل کلمات عربی و یا فرانسوی و انگلیسی نیست قرار نیس فرهنگهای با تمدن با فرهنگهای بی تمدن عوض بشه و اینکه کامل متون به زبانی دگر با فتحه و ضمه و معانی زشت جایگزین زبان و فرهنگ بشود
فقط موندم ما کشوری داریم یا نه? زیرا شواهد نشان میدهد هیچ اثری از ایرانی آریایی در این مردم دیده نمیشود و تمام اینها جوگیری بعضی از افراد هست که در هرکجا که به نفعشان هست جو ایرانی و آریاییشون گل میکنه
ایکاش بجای این ریز بینیهای بیهوده انسانیتهای آریایی را یاد میگرفتیم
پاینده و سربلند باشید
حرفتون کاملا اشتباه هست
پس جناب احمق لطفا بجای فارسی بگویید پارسی.تو هنوز دستور زبانتو بلد نیستی اونوقت میای نظر میدی؟
از یه نژاد پرست چیزی غیر از این انتظار نمیره
التماس ذره ای اندیشیدن
به نظر من ورود واژههای بیگانه در فرهنگ هر سرزمینی از امور جداناشدنی آن فرهنگ است. در تعامل ملتها با یکدیگر، فرهنگها نیز تعامل خواهند داشت. با اینکه عربی در فرهنگ ایرانی داخل شده است؛ اما به این معنا نیست که فرهنگ ایرانی را به کلی به تاراج برده است. ازاینرو در کنار فرهنگ ایرانی – اسلامی باید از به کار بردن عبارتها و واژههایی که فرهنگ ما را نشانه گرفته است، پرهیز کنیم نه اینکه فرهنگ چندین هزار ساله خود را با امور جدیدی که هیچ پیشینهای ندارد، به یغما دهیم.
چرا نمیتونید ۳ کلمه درست باهم حرف بزنید؟
عقد آریایی بر اساس عشق و محبت و وفاداری طرفین بدون قید و شرط هست.
بیان نظر محترمانه .پندار نیک.گفتار نیک.کردار نیک.
عقد آریایی بر اساس عشق و محبت و وفاداری طرفین بدون قید و شرط هست.
پندار نیک.گفتار نیک.کردار نیک.
در عقد عربی ازدواج یه معامله هست که مرد، زن را به ازای مبلغی به عقد خودش در میاره و هیچ حرفی از مهر و عشق درش نیست
ولی پیوند زناشویی آریای سرشار از مهر و عشق و بیان وفاداری و خوشبختی هست حتی اگر بدعت باشه بهتر از خرید و فروش و معامله ای هست که در عقد عربی وجود داره
جالبه طرف ضد خطبه عربی هست و علاقمند به خطبه به اصطلاح آریایی که در واقع خطبه زرتشتی هست و آریایی ها ادیان دیگری هم داشتند
اما همین افراد به هنگام طلاق مهریه عقد مسلمانان میخواند
واقعا با خودمون چند چند هستیم
یک مشت افرادی که شناسنامه مسلمان داریم
اسم مسلمان داریم
اما گمگشته هستیم
ما ایرانی مسلمان هستیم
با رسومات ایرانی و اعتقادات اسلامی
و اسلام چه زیبا برای زن حقوق او را تعیین کرده